BRC Global Standards Professional
Ce este BRC Global Standards Professional?
Acesta este un program de recunoaștere pentru profesioniștii care lucrează în locații certificate BRCGS (industria alimentară, de ambalare, depozitare și distribuție, agenți și brokeri și industria produselor de consum). Obținerea recunoașterii din partea BRCGS înseamnă că persoana în cauză are un nivel profesional de cunoștințe și competențe în industria sa. Acest lucru a fost obținut prin obținerea unei varietăți de calificări, care au fost evaluate fie prin examene, fie prin lucrări pentru a demonstra competența. Cursurile legate de siguranța produselor (cum ar fi HACCP / PCQI / HARA etc.) pot fi obținute prin intermediul altor furnizori și nu este necesar să fie calificări BRCGS, însă restul calificărilor sunt calificări BRCGS, dintre care una trebuie să se refere la standardul relevant pentru industria dumneavoastră.
Ce cursuri trebuie absolvite pentru a deveni BRC Global Standards Professional?
Pentru a vă califica pentru Recunoașterea Profesională BRCGS: trebuie să finalizați anumite cursuri din fiecare categorie, dupa cum este descris in tabel. Contactați-ne dacă doriți să vă ajutăm să selectați cursurile necesare și să aplicați pentru Recunoașterea Profesională BRCGS.
Mai multe detalii despre acest program gasiti pe pagina oficiala BRCGS.com
Despre cursurile BRCGS
Colegii noștri care oferă cursuri de formare BRCGS sunt mândri să fie recunoscuți ca ATP (parteneri de formare aprobați) și AVT (formatori virtuali aprobați) BRCGS, oferind cursuri de formare online prin Zoom sau în persoană.
Echipa noastră de formatori și auditori are o experiență vastă în diferite categorii de produse alimentare, precum și în cerințele de High Risk și de High Care, avem experiență în audit și formăm nu numai personalul companiilor, ci și auditorii și personalul organismelor de certificare. Cunoaștem și suntem specialiști în diferitele standarde aplicabile, astfel încât înțelegem importanța respectării cerințelor de siguranță a produselor BRCGS și GFSI.
Cu excepția cursului de formare în domeniul gestionării alergenilor, toate celelalte cursuri se desfășoară sub aripa BRCGS Academy și va fi necesar ca toți candidații să se înregistreze pe platforma BRCGS Educate pentru a putea finaliza evaluarea și pentru a primi certificatul.Prin urmare, în cazul în care evaluarea unui curs va fi un examen, acesta va fi cu intrebari de tip grilă și va fi completat pe platforma BRCGS Educate doar în limba engleză, la finalul cursului.
Vezi aici profilul formatorilor nostri BRCGS ATP
În cazul cursurilor care vor necesita o evaluare practică, acestea pot fi completate și în limba română, dar vor trebui încărcate și pe platforma BRCGS Educate în termen de 30 de zile de la data desfășurării cursului.
De ce BRCGS?
BRCGS este principalul furnizor de programe de asigurare a lanțului de aprovizionare global, recunoscut de mii de clienți din întreaga lume.
- Lideri de piata GFSI
- Rezultate în care poți avea încredere
- Cele mai riguroase planuri
- Cei mai buni auditori
Delia Baban este “ Approved Training Partner” BRCGS
"I have joined food manufacturing sector soon after my university graduation and nearly 18 years later, I have gathered experience in factories working in different categories, such as bakery, confectionery, dry fruits and nuts, ambient or temperature controlled products, and oils and fats processing sites, across UK and Europe."
Delia Baban
Programul BRCGS Professional cuprinde:
Unul dintre cursurile din aceasta categorie:
BRCGS Standardul pentru alimente i9
Auditor Extern, 5 zile
4-8 Septembrie
16-20 Octombrie
13-17 Noiembrie
11-15 Decembrie
BRCGS Standardul pentru alimente i9
Auditor Intern, 3 zile
6-8 Septembrie
18-20 Octombrie
15-17 Noiembrie
13-15 Decembrie
BRCGS Standardul pentru alimente i9
Cerinte pentru Companii,
2 zile
6-7 Septembrie
18-19 Octombrie
15-17 Noiembrie
13-14 Decembrie
BRCGS Standardul pentru alimente conversie i9
Auditori, 2 zile
20-21 Septembrie
6-7 Noimbrie
BRCGS Standardul pentru alimente conversie i9
Companii, 1 zi
20 Septembrie
6 Noiembrie
Unul dintre cursurile din aceasta categorie:
HACCP, 2 zile
11-12 Octombrie
Hazard Analysis Risk Assessment (HARA), 2 zile
Hazard Analysis and Risk-Based
Preventative Controls (HARPC), 2 zile
Trei dintre cursurile din aceasta categorie:
Auditor Intern, 2 zile
23-24 Noiembrie
Analiza Riscurilor, 1 zi
13 Septembrie
Analiza Cauzelor (RCA), 1 zi
14 Septembrie
Validare si Verificare, 1 zi
15 Septembrie
Analiza Vulnerabilitatii si Frauda Alimentara, 1 zi
13 Octombrie
PSM Fast Track
(Auditor Intern + oricare 3 cursuri din categorie), 5 zile
PSM Fast Track
(Oricare 3 cursuri, in agara de Auditor Intern), 3 zile
Nu sunt incluse in program:
Monitorizarea mediului de lucru
curs BRCGS, 1 zi
20 Decembrie
Cultura organizationala a sigurantei produsului
curs BRCGS, 1 zi
20 Noiembrie
Managementul alergenilor in industria alimentara
curs exclusiv DBFS, 1 zi
18 Decembrie
Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să progresați în cariera dumneavoastră. Vă încurajăm să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru înscrierea la cursurile BRCGS